Ja det är ju inte alla som har råd att sticka på solsemester till Egypten precis, men tydligen kan man göra det istället för att slutföra sin fängelsevistelse.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2151724/konsulten-slapper-fangar-i-fortid-blaser-myndighet-pa-miljoner

 

Hm, känns lite fel nånstans tycker jag.
Hur tusan kan kriminalvården för det första ens ge en person som denne konsult ett sånt uppdrag? Kollar de inte alls upp vad det är för personer de kontrakterar, 145 betalningsanmärkningar och tidigare domar för ekonomisk brottslighet. Jisses känns som att även denne typ borde sitta bakom lås och bom.

Dessutom att släppa ut folk vind för våg, personer som faktiskt är dömda för brott. Hur bra känns det att de kan få 10 000 spänn i månaden och sticka iväg på badsemestrar för att inte tala om att det ju går åt skogen även med återanpassningen till samhället.

Är väl somså att det helt enkelt inte lönar sig att vara skötsam i dagens samhälle känns det som i alla fall.

 

Fast jag ska inte klaga, denna helgen ska jag upp och bo på hotell i Stockholm, det är syrran som bjudit med mig på en weekend bara vi två. Vi ska bo på ett jättemysigt hotell i gamla stan, äta gott, dricka gott och bara vara och ha roligt. Det är verkligen något jag behöver. Känner mig ganska så rejält slutkörd och dessutom är det alldeles för länge sen jag och syrran hade nån möjlighet att umgås bara vi två men nu är hon singel igen så nu blir det en massa skoj för oss.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed