Eller tja, festvåning och festvåning men i stockholm är minsta lilla skrubb att betraktas som ” festvåning i Stockholm ”. Så det beror ju lite på hur man ser på saken, egentligen är det en liten etta med kokvrå, är så himla trött på att bo på hotell i Stockholm när jag är där och jobbar och eftersom det är ganska så ofta kände jag för att istället skaffa en liten lya här också.

 

Idag är jag dock ledig, har suttit och läst tidningarna och tagit det allmänt lugnt hela morgonen. Men läste en sak som berörde mig en hel del.

http://www.expressen.se/debatt/1.2180993/percy-barnevik-vi-far-inte-sluta-tro-pa-afghanistan

 

Det handlar om ett projekt i Afghanistan som bland annat Percy Barnevik vart med och dragit igång, projektet syftare en hel del på att få landet på fötter igen och ge människorna där en framtid där de har möjlighet att försörja sig osv. Det som jag tycker är så himla starkt är att en industrimagnat som Barnevik faktiskt lägger ner både en massa tid och egna pengar i ett projekt som detta. Såna personer är verkligen beundransvärda och förtjänar verkligen sin rikedom och sitt välstånd. Tänk om fler så framstående personer skulle engagera sig på samma sätt, de som har möjlighet att göra det vilken skillnad man då skulle kunna göra i världen.

 

JA jag tycker faktiskt det är imponerande och kanske att fler skulle kolla på hur de resonerar och tänker för tex som står i artikeln. Varför lägga ner en massa pengar på att bygga vägar om det inte finns något att frakta på dem och ingen har råd att resa?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed