Äntligen dags för laserbehandling av min tatuering!


skrivet den 14 mar av Bella, klockan:08:25

Jag är nervös idag, riktigt nervös. Känner att det pirrar i magen och jag kollar ständigt efter tiden. Kommer det göra ont att ta bort min tatuering?Det är dags för mig att idag ta bort min tatuering med laserbehandling och jag är som nämnt sjukt nervös. Jag har frågat mig själv denna morgonen om det verkligen är värt det, det kommer att göra fruktansvärt ont att ta bort min tatuering. Det sägs att det ska göra minst lika ont att ta bort den, som att tatuera in den. Samtidigt vet jag hur nöjd jag kommer vara efter behandling, att äntligen bli av med min hemska tribal tatuering på svanken!

Har ni någon erfarenhet av laserbehandling på tatueringar?

Det hade vart kul om mina läsare från Stockholm hade kommenterat er erfarenhet av laserbehandlingar. Var ni lika nervösa som jag? Hur upplevde ni smärtan?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed